24h-Service

Reklámtáblák

Nyomtasson reklámtáblákat

A reklámtáblák sokoldalúak. Felhasználhatók információs táblák kihelyezésére, rendezvények reklámozására vagy fontos információkkal szolgálhatnak a látogatók számára rendezvényeken, vásárokon. Ahogy a neve is sugallja, a kijelzők tökéletesek minden olyan reklámüzenethez, amely pontosan a célcsoport elé kerül.


A Dekor Fashion segítségével háromféle mintával és öt különböző változatban nyomtathat reklámtáblákat. A kijelzők fedésére kiváló minőségű, átlátszatlan poliészter szövetet használunk, amelyet szublimációs nyomtatási eljárással mindkét oldalára nyomtatunk. A CMYK színspektrumnak köszönhetően Ön különösen rugalmas lehet a motívumok kiválasztásában. Legyen szó fényképekről, szlogenekről, grafikákról vagy teljes felületű színes alkalmazásról, mi ragyogó színmélységben visszük fel motívumait a reklámfelületekre.


Olyan reklámkijelzőket nyomtatunk Önnek, amelyek rendszerként tökéletesen kombinálhatók egymással. Ez azt jelenti, hogy nyomdai kínálatunkkal összetettebb reklámfelületeket is kihasználhat. A nyomtatás egyetlen darabból lehetséges. Megrendelésenként azonban akár 15 kijelzőt is létrehozhatunk Önnek.